Diensten van anderen - Anne Symen Drums
18
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18,bridge-core-2.7.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Diensten van anderen

Top drumstokken nodig?

Voor een goede prijs bestellen is binnen hand bereik!
Zelf drum ik ook met deze stokken. Ik gebruik de stokken omdat ik ze minder snel stuk sla vergeleken met andere merken en omdat je zelf precies de goede maat kunt samenstellen. Meer weten? Bekijk deze site:

Pandu Drumsticks | www.pandudrums.com

Fotograaf nodig?

Fototune Fotografie Friesland. Van trouwfotografie tot portretfotografie en van evenementfotografie tot groepsfoto’s. Het is allemaal mogelijk bij Fototune fotografie! Professionele fotograaf in Friesland, Groningen en Drenthe. Meer weten? Bekijk deze site:

Fototune fotografie | Fotograaf Friesland

Drumstel Costumizen door Folkert Wesselius

Hoe kun je je drumstel precies zo gecustomized zoals jij wilt? Behalve vellen,drumstokken en bekkens kan je toch wel meer veranderen aan je drumstel?
Dat klopt!
Deze man hier boven is ongeveer 5 jaar bezig met het bouwen van snaredrums en het verbouwen van drum wraps naar uw wens. In overleg is bijna alles mogelijk. Fijne vent om mee te werken en erg creatief!

Vd Glas voor al uw drumstellen! (nieuw of 2e hands)

Voor een drummer begint het allemaal bij een drumstel; nieuw of 2e hands + bekkens. Maar hoe weet je welk merk het beste is of welke bekken het beste klinkt? Laat je informeren bij de heren van Van der Glas in Heerenveen. Voor het testen van de juiste bekkens, de beste snare en de lekkerste toms, is er een ‘uitprobeer kamer’. Er is een groot assortiment drumstellen aanwezig in de winkel. Maar ook voor de blazers onder ons is er van alles te vinden bij Van der Glas.
Kortom voor duidelijke informatie, goed advies en een leuk uitstapje, ga naar Van der Glas. Te vinden in Heerenveen.

Van Der Glas | www.vanderglas.nl